Goedkoopste Bitcoin

Bitcoin gerelateerde video channels

Vind hier een overzicht van video channels welke je informatie of uitleg geven over bitcoin.

hero

CryptocastNL

Cryptocurrency are here to stay. Herbert Blankesteijn navigeert je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs fans en haters, hypes en trends, winst en verlies.

hero

De Bitcoin Show

Het officiële kanaal van De Bitcoin Show Podcast. Boris, Aaron en Jan praten over alle bitcoin nieuws in het Nederlands.

hero

Het Nieuwe Geld

Ons geldstelsel staat onder hoogspanning. Is het toekomstbestendig? En wat is de rol van cryptovaluta in de toekomst? In deze podcast gaat Reinjan Prakke op zoek naar de toekomst van ons monetaire systeem. Betreft alleen podcasts, geen video.

hero

Madelon Praat

Madelon praat over investeren, macro-economie en bitcoin nieuws. En geeft technische analyses van de goud, zilver en bitcoin koers.

hero

The Bitcoin Family

Mijn familie en ik, Didi Taihuttu, hebben al onze bezittingen inclusief ons huis verkocht om in Bitcoin te investeren en onze droom te leven. We reizen de wereld rond met een gezin van 5 en ondersteunen Bitcoin ten volle. Natuurlijk houden we van andere culturen, hun eten, stranden, zonsondergangen en alle andere mooie dingen die de wereld te bieden heeft. Ons kanaal zal een combinatie zijn van video's over ons leven en enkele informatieve video's over Bitcoin, andere cryptovaluta en blockchain.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.